Dæk og slange

Pr. 1.1.2016 skifter værkstedet på Hjælpemiddelhuset ikke længere dæk og slanger.

Dæk og slange

Pr. 1.1.2016 skifter værkstedet på Hjælpemiddelhuset ikke længere dæk og slanger. Det drejer sig om dæk og slanger på manuelle kørestole, el-kørestole, el-køretøjer m.v.

Hjælpemiddelhuset har i stedet valgt at fokusere på de reparationer, der ligger inden for lovgivningen, for på denne at yde den bedste service hurtigst muligt til borgerne. Dette for at disse reparationer ikke bliver forsinket af ydelser, som skift af dæk og slanger, som ligger uden for vores servicetilbud.

I stedet for har vi undersøgt markedet for forhandlere, der fremadrettet vil kunne hjælpe borgerne med at få skiftet dæk og slange på kørestole m.v. Vi har nu talt med en lille håndfuld forhandlere, som har lovet at stille op til denne service. der findes sikkert flere forhandlere, og borgerne er selvfølgelig velkomne til at bruge andre cykelhandlere. Nedenstående er bare vores bud.

For manuelle kørestole kan vi henvise til følgende 2 cykelhandlere, som kan varetage disse opgaver:

  • Vesterport Cykellager, Vestergade 66, 8900 Randers C, tlf. 8642 3161
  • Sportbike, Kristrupvej 63, 8960 Randers SØ, tlf. 8643 9656

For el-køretøjer bevilget som hjælpemiddel:

  • Jydsk Handi Service, www.jydskhandiservice.dk, tlf. 7526 0207
  • Jysk El-scooter & Rehab, Torvebryggen 10, 8900 Randers C, tlf. 4030 3212

Ansøgeren betaler selv udgiften til den første årlige udskiftning på " første køretøj eller eneste køretøj".

Der ydes hjælp til udskiftning af dæk og slanger til kørestole, hvis der er behov for mere end én årlig udskiftning. "Første årlige" tager udgangspunkt i en aktuel dato, forstået som en periode inden for 12 måneder og ikke pr. kalenderår.

Det vil fremover betyde, at borger skal kunne fremvise regning for første årlige udskiftning, når de henvender sig til administrationen på Hjælpemiddelhuset for at få refusion for ekstra skift.